Смажити більше не потрібно: готуємо смачні кабачки по-корейськи
Кабачки влітку - один з найулюбленіших овочів. З них можна готувати буквально все - від млинців до супів. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати справжнісінькі кабачки по-корейськи.
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee.
Інгредієнти:
- Кабачки молоді - 500 г (2 невеликих кабачка)
- Морква - 200 г
- Часник - 5 зубчиків
- Коріандр - 1 ч. л.
- Чорний мелений перець - 1 ч. л.
- Гострий перець - за смаком
- Рослинна олія - 50 г
- Сіль - 1 ч. л. без гірки
- Цукор - 2 ч. л.
- Оцет 9% - 2 ч. л. (за бажанням)
Покрокове приготування
Натріть кабачки і моркву на тертці для корейської моркви.
Подрібніть часник. Додайте часник до моркви і кабачків. Додайте коріандр, чорний мелений перець, гострий перець, сіль і цукор.
Добре розігрійте рослинну олію, вилийте її на спеції, так спеції краще розкриють свій аромат.
Накрийте контейнер кришкою і поставте в холодильник мінімум на 2 години. Чим довше кабачки маринуються, тим смачніше виходять.
Раніше кулінар розповіла, як приготувати соковиті чебуреки з кабачків.
Також ми писали, як приготувати бюджетну смакоту з кабачків,