Кабачкові оладки готувати просто і швидко, а з'їдати ще швидше. А щоб вони вийшли неймовірними, додайте особливий компонент.
Рецептом поділився відомий кулінар Євген Клопотенко.
Цим секретним інгредієнтом буде сушений кріп!
"Сипаніть у кабачкові оладки сушений кріп. Не думайте, довіртеся мені. Вам сподобається. Тим паче, що кабачкові оладки з кропом - це так по-українськи звучить", - розповідає переможець МастерШеф.
Інгредієнти:
Все змішайте й обсмажте по 1-2 хвилині з кожного боку.
"Потім можете піти далі і прокачувати смак кабачкових чим хочете: м'ята, часник, сир, гриби, кукурудза. Це та база, де всі ваші ігри мають сенс, бо кабачки більше відповідають по структурі і підлаштовуються під інші продукти", - додав Клопотенко.
Скріншот: Наші найсмачніші кабачкові оладки
Раніше ми писали, як приготувати смачні помідори по-корейськи.
Також повідомлялося, як готувати баклажани в аджиці за рецептом народної кулінарки.