Які ж паски можуть бути без глазурі і посипки. Якщо рецепт тіста для випічки майже завжди універсальний, то вибір прикрас - тільки справа вашого смаку і фантазії.
Як приготувати ідеальну глазур - читайте нижче в нашому матеріалі Styler.
Білкова
Збиваємо цукрову пудру з яєчними білками, дрібкою борошна і лимонним соком.
Зі згущеним молоком
Все змішати до однорідності і нанести на паску, залишити на ніч
Шоколадна
Розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці. Перемішайте добре з олією. Покрийте паску і залиште на годину (можна в холодильник).
Желатинова
У 40 мл теплої води розчиніть желатин і дайте йому набрякнути. Іншу воду вилийте в каструлю і перемішайте з цукровою пудрою. Доведіть на маленькому вогні до однорідного стану і постійно помішуйте. Дайте охолонути і додайте желатинову масу, лимонний сік і ванілін. Все добре перемішайте і збийте міксером.
Раніше ми писали, як спекти паску в мультиварці.