Горілка, ром або коньяк в тісті? Здавалося, що може бути абсурдніше. Але досвідчені кулінари знають, на що здатний цей незвичайний інгредієнт. Адже так робили ще наші бабусі.
Про це пише Sovkusom.
Виявляється, тісто в горілці - запорука смачної і пишної випічки. Саме спиртне може стати тим секретним компонентом, завдяки якому друзі позаздрять вашим кулінарним творінням.
Кулінари радять для солодкої випічки використовувати ром або коньяк, а для солоної - просту горілку.
Потрібна всього лише 1 чайна ложка міцного алкогольного напою на 1 кг тіста, і ви відразу ж відчуєте різницю.
Раніше ми писали також, навіщо в фарш для котлет потрібно додавати горілку.
Також повідомлялося, як перевірити якість вершкового масла за допомогою горілки.