Найсмачніші пельмені можна приготувати способом альтернативним звичному нам варінню чи менш звичному, але знайомому смаженню.
Про це пише Ukr.media.
Обидва найпопулярніших способів готування мають ряд недоліків. Так, при варінні у воді пельмені часто розварюються, або ж тісто не встигає проваритися. Буває, що страва перетворюється в зовсім неапетитну масу.
Якщо ви обсмажуєте пельмені, шансів, що вони розпадуться і розпливуться, менше. Проте при такому способі ви отримаєте надлишок жиру, що не найкорисніше для здоров'я.
Це можна зробити в пароварці, або в мультиварці, яка зазвичай оснащена спеціальною накладкою на чашу.
Можна зготувати в пароварці, яку ставлять на каструлю з водою.
Якщо й цього нема, зготуйте пельмені на натягнутій на каструлю марлі (як для вареників на пару).
У воду для варіння можна додати улюблені спеції, лавровий лист
При приготуванні на пару пельмені точно не розваляться і не пригорять, а також збережуть свої поживні властивості.
Раніше ми писали, як врятувати м'ясо з душком.