Магазини пропонують величезний асортимент морозива, яке є неодмінними ласощами як дорослих так і дітей щоліта. В сезон потрапити на прострочене морозиво важко, оскільки воно швидко розпродається й поповнюється. А от якість десерту можна перевірити за трьома показниками.
Як визначити, що морозиво можна сміливо купувати - читайте нижче в нашому матеріалі Styler.
Згідно з державними стандартами, морозиво буває трьох видів:
ТУ - це технічні умови, які виробник визначає сам. Обираючи морозиво з маркуванням ТУ, варто зважати, що підприємство-виробник має право самостійно вирішувати питання вибору складових компонентів цього продукту.
Раніше Комаровський розповів, кому не можна морозиво, а кому - хоч щогодини.
Також ми писали, як приготувати морозиво Пломбір вдома.