Закусочний торт з оселедцем – справжня знахідка для будь-якого святкового столу. Такий торт готується легко і просто, виглядає красиво, а смак неймовірний і незвично ніжний. Якщо є бажання - оселедець можна замінити іншою рибою або паштетом.
Як приготувати рибний торт на вафельних коржах – читайте в матеріалі нижче.
1. Лук і оселедець потрібно очистити та перебити в блендері до однорідної маси.
2. Другу цибулину порізати на невеликі кубики, злегка обсмажити. Потім додати дрібно нарізані гриби та обсмажувати 7-10 хвилин.
3. Отриману грибну масу також подрібнити в блендері.
4. Моркву потрібно відварити та натерти на дрібній тертці.
5. Починаємо формувати торт. Перший корж намажте оселедцевою масою, накрийте другим коржем і намажте його грибною начинкою.
6. Третій корж - морква, четвертий – оселедцева маса. П'ятий - знову грибний, а шостий – морквяної.
Якщо є бажання - кожен корж можна додатково злегка змащувати майонезом.
7. Зверху посипте торт тертим сиром і прикрасьте зеленню, червоною ікрою або відвареним яйцем. Надішліть торт на одну годину в холодильник.
Як приготувати оселедцевий торт з вафельними коржами
Нагадаємо, раніше ми писали про те, які похмільні супи заспокоять шлунок після свят і поліпшать стан.
А також розповідали про те, як приготувати легкий салат "Мімоза" без майонезу.