Тупий ніж дуже дратує, коли потрібно різати жилаве м'ясо або тверді овочі. Часто ми терпимо такі незручності, адже нести інструменти на заточку - і час, і гроші.
Показуємо на Styler, як впоратися з заточуванням швидко і без особливих зусиль.
Для цього нам знадобиться девайс, який напевно знайдеться у кожного вдома, - дриль або шуруповерт. Фактично, будь-який інструмент з обертовою округлою частиною.
Беремо шматочок наждачного паперу, відрізаємо поздовжній шматок шириною кілька сантиметрів, довжиною - достатньою, щоб обернути "головку" інструменту.
Наносимо клей на тильну сторону наждачного паперу. Візьміть такий клей, який потім можна буде легко зняти з інструменту.
Наклейте наждачку на" головку " шуруповерта (дрилі).
Увімкніть інструмент на невисоку швидкість і просто прикладайте ніж гострою стороною до наждачного паперу.
Наш ніж заточений ідеально. А головне - швидко і просто!
Порада: щоб довести ніж до ідеалу, використовуйте наждачку різної фракції - спочатку крупніше, потім - найдрібнішу.
Раніше ми писали, як заточити ніж від м'ясорубки швидко і просто.
Також повідомлялося, як полагодити липучку на взутті або одязі за 1 хвилину.
Крім того читайте, навіщо класти в злив кухонної раковини кульки з фольги.