Сирні палички зараз стали дуже популярні і їх подають як гаряча закуска в багатьох кафе. Такі палички люблять діти, і дорослі й вони стоять на одній позиції з нагетсами та снеками.
Але більшість господинь не беруться за приготування таких паличок, оскільки бояться невдач. Як приготувати сирні палички в незвичайній паніровці – читайте нижче.
На приготуванні смачних сирних паличок вам знадобиться не більше 30 хвилин. Вибирайте для страви сир моцарела - він добре тримає форму, а в гарячому вигляді тягучий і смачний.
Інгредієнти для панірування можна міняти на свій смак. Також кулінари рекомендують експериментувати зі спеціями та соусами для паличок.
Чіпси складіть в пакет, щільно зав'яжіть і подрібніть за допомогою качалки. А потім перемістіть суміш в широку і глибоку миску.
Змішайте в іншій мисці борошно і спеції. Ще в одній ємності збийте яйця для панірування.
Сир наріжте смужками або кубиками – як вам більше подобається. Обваляйте кожен шматочок в борошні, потім занурте його в яйця. А в кінці - обваляйте в чіпсах. Повторіть процедуру ще раз.
Масло розігрійте в глибокій сковороді. Обсмажуйте сирні палички до золотистого кольору 3-5 хвилин. Перевертайте, щоб вони присмажилися з кожного боку.
При подачі на стіл посипте свіжою зеленню і приготуйте соус.
До речі! Найсмачніший соус для сирних паличок вважається журавлинний.
Для нього знадобиться:
З апельсина зніміть цедру і видавіть 100-150 мл соку. Насипте в кухлик журавлину, залийте через сито сік, додайте цукор і цедру. Доведіть до кипіння і дайте на повільному вогні поваритися під кришкою 30 хвилин.
Потім виймайте цедру і дайте настоятися хвилин 10.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати гуакамоле з авокадо.
А також розповідали рецепт морквини по-корейськи, яка смачніше тієї, що на ринку.