Сирники вийдуть пухкими, якщо їх приготувати на цьому борошні: рецепт ідеального сніданку
Сирники - традиційна страва української кухні. Їх заведено готувати на сніданок, адже часу на приготування йде зовсім небагато. Особливо смачними виходять сирники з домашнього сиру. Однак, зовнішній вигляд сирників найбільше залежить від того, яке борошно використати для страви.
Про те, яке борошно найкраще підходить для сирників, розповіла "_mary.cooking" в Instagram.
За словами фудблогерка, вона для приготування сирників використовує рисову муку. Зокрема, з ним страва чудово тримає форму та не підгорає.
Для приготування пухких сирників знадобляться такі інгредієнти:
- сир кисломолочний - 305 г;
- жовток - 1 шт;
- борошно рисове - 4 ч л;
- цукор ванільний - 35 г (6-7 ч л);
- сіль;
- борошно для обвалювання;
- оливкова олія для смаження.
Спосіб приготування:
Так, спочатку до сиру додайте цукор, сіль, жовток, борошно та все ретельно перемішайте. Після цього присипте поверхню та зробіть сирні кульки. Також за допомогою ножа надайте сирникам форму.
Після цього викладіть на розігріту і змащену олією сковорідку та смажте під кришкою 5-6 хвилин з кожного боку.
Вкінці ставу можна прикрасити фруктами, джемом або горішками.
Раніше ми повідомляли, що дієтолог пояснила, чому взимку нападає "жор" і як це зупинити.
Також ми писали, що нутриціолог розповіла, що їсти вранці для стрункої фігури.