Шеф-кухар назвав заборонені добавки в котлети, які тільки псують фарш
Шеф-кухар розповів, які добавки можуть зіпсувати ваші домашні котлети, а також назвав інгредієнт, який зробить м'ясну страву дійсно смачною і по-ресторанному вишуканою.
Про це пише Gazeta.
Забудьте про звичні добавки в фарш
На думку фахівця, в домашні котлети не варто класти яйця і розмочений хліб.
"Я проти того, щоб додавати в фарш яйця, молоко, розмочений хлібний м'якуш, часник, панірувальні сухарі або колотий лід. Тільки сіль, перець і величезну кількість ріпчастої цибулі", - заявив шеф-кухар.
Але і з цибулею є нюанси
Експерт каже, що цибуля додасть котлетам соковитість і "зовсім не буде відволікати від смаку м'яса".
Шеф-кухар зазначив, що цибуля в котлетному фарші не повинна бути сирою, інакше вийде "грубо, по-селянськи". Візьміть сковороду, вершкове масло, наріжте цибулю і найкраща добавка в фарш готова!
Карамелізуйте цибулю у вершковому маслі протягом 15 хвилин, потім протріть її через дрібне сито разом з м'ясом і тертим вершковим маслом. Масло додасть котлеті соковитість і буде її "тримати" під час смаження.
На 1 кг м'яса знадобитися 600 г сирої цибулі.
Раніше кулінари також розповіли, як приготувати кілограм соковитих і ніжних котлет з 0,5 кг фаршу без борошна, манки і булки.
Крім того ми писали, що може статися, якщо в котлети додати чарку горілки.