Шашлик більше не потрібен! Готуємо м'ясо на сковороді "по-грузинськи"
Коли можливості вийти на шашлик немає, а дуже хочеться побалувати себе смачним м'ясом, можна озброїтися сковорідкою, взяти свинячий ошийок, і порадувати себе неймовірною стравою - варіантом грузинського Оджахурі.
Рецептом поділилася український блогер-кулінар Alina FooDee.
Інгредієнти:
- М'ясо - 700 г (найкраще свинячий ошийок)
- Картопля - 1 кг
- Цибуля - 4 шт. (400 г)
- Часник - 1-2 зубчики
- Сіль - за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
- Мелений коріандр - 1 ч. л. без гірки
- Петрушка - невеликий пучок
- Вершкове масло - 20 г
Покрокове приготування страви
М'ясо наріжте порційними шматочками. Обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки і повної готовності. Зніміть зі сковороди.
Наріжте цибулю. На цій сковороді обсмажте цибулю 1-2 хвилини до прозорості. Перекладіть цибулю до м'яса.
Картоплю наріжте на 4-6 частин в залежності від розміру. Обсмажте на вершковому маслі до готовності. Перекладіть картоплю до решти інгредієнтів.
Дрібно наріжте петрушку і часник.
М'ясо, картоплю і цибулю посоліть, поперчіть, додайте мелений коріандр, петрушку і часник. Акуратно перемішайте і можна подавати до столу.
Раніше Аліна розповіла, як приготувати дуже смачний маринад до шашлику.
Також ми писали, як зробити страви з гречки набагато смачніше, ніж просто гречана каша.