Тонкі мереживні млинці можна легко приготувати без додавання соди, розпушувача або дріжджів. Секретом таких млинчиків стане їх основний інгредієнт - манка.
Рецептом поділилася відомий український кулінар Alina FooDee.
Яйця змішайте з борошном, дрібкою солі, цукром і ванільним цукром. Добре перемішайте, щоб не було грудочок, 1-2 хвилини.
Влийте молоко, додайте манну крупу і залиште настоюватися на 30 хвилин, щоб манка набухла. Додайте рослинну олію.
Сковороду добре прогрійте, змастіть рослинною олією і витріть майже насухо паперовим рушником. Випікайте млинці до рум'яності.
Готові млинці змастіть вершковим маслом і подавайте гарячими!
Раніше ми писали про секретний інгредієнт сирників, який зробить їх ніжними, і вони не будуть розпадатися.
Також повідомлялося, як приготувати м'який як пух цукровий пиріг за бабусиним рецептом.