Сирна запіканка - знайомий нам з дитинства пиріг, який особливо смачний до чаю або молока. Щоб запіканка була ніжною, пишною і легкою потрібно знати кілька нескладних, але важливих нюансів. А щоб швидко запам'ятати рецепт, потрібно додати "всього по три".
Своїми секретами поділилася блогерка Alina FooDee.
Скрін: такою буде наша запіканка
Залийте родзинки окропом і залиште на 5-10 хвилин. Злийте воду і просушіть родзинки паперовими рушниками.
Розділіть яйця на білки і жовтки. До сиру додайте дрібку солі, цукор, ванільний цукор, сметану, манну крупу, жовтки.
Перебийте блендером протягом 5 хвилин до повної однорідності. Додайте родзинки, перемішайте. Додайте цедру лимона. Білки збийте до пишності і змішайте з сирною масою.
Змастіть форму вершковим маслом. Перекладіть сирну масу в форму.
Запікайте 30-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Раніше ми писали, як приготувати смачні млинці з повітряною начинкою з сиру.
Також з'явився рецепт простого пирога за старим рецептом.