Салат" Мімоза " без майонезу: такої ніжності ви точно не пробували!
![Салат" Мімоза " без майонезу: такої ніжності ви точно не пробували!](https://www.rbc.ua/static/img/_/f/_freepik_com_63_650x410.jpg)
Знаменитий салат "Мімоза" готують різними способами. Основний інгредієнт - рибні консерви. Їх змішують з овочами і яйцями, а заправляють обов'язково майонезом.
Однак цей салат можна приготувати й більш оригінально, без майонезу. І цей салат вийде дуже ніжним. Незвичайний рецепт улюбленого салату - читайте в матеріалі Styler нижчий.
Інгредієнт:
- Консервований тунець - 2 маленькі банки або одна побільше
- Яйця - 3 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Зелена цибуля - ½ пучка.
- М'який сир - 250 г (можна використовувати сир типу Філадельфії або Фету)
- Сіль, перець - на смак
Спосіб приготування:
Яйця потрібно відварити круто, дати охолонути. Потім натерти на дрібній тертці або подрібнити за допомогою вилки.
Тунець вийняти з баночки та подрібнити, змішати з яйцями. В отриману пасту додати м'який сир і добре вимішати.
Цибулину нарізати дуже дрібно, нашаткувати зелену цибулю. Можна використовувати обидві цибулі, а можна тільки зелену – до свого смаку.
Змішати цибулю з сирно-тунцевою пастою. Добре вимішати весь салат. При необхідності можна додати дрібку солі та чорного меленого перцю.
Викласти в салатник, прикрасити зеленню.
Також цей салат можна використовувати в якості як доповнення до брускетти або для святкових кошиків.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати три ідеальних новорічних салати всього з трьох інгредієнтів.
А також розповідали про те, як зробити майонез самостійно за рецептами шеф-кухарів.