Легкий і швидкий в приготуванні салат "Марфа" називають серйозним конкурентом традиційного "Олів'є", який багато хто подає на новорічний стіл.
Як приготувати цю страву з незвичайною назвою і простими інгредієнтами - читайте нижче в матеріалі Styler.
Готують "Марфу" по-різному, але ми пропонуємо вам спробувати безпрограшний варіант: з часником і курячим філе.
Скріншот: процес приготування салату "Марфа"
Насамперед слід добре промити куряче філе під проточною водою, а потім відварити без солі до готовності. Відварити моркву і яйця круто.
Цибулю для салату можна замінити ріпчастою, але обов'язково ошпарити окропом, щоб вся гіркота пішла.
Часник очистити від шкірки, після чого подрібнити зручним способом (часничницею або ж на дрібній тертці).
Порізати яйця, моркву, куряче філе, а також огірки на кубики невеликого розміру. Цибулю подрібнити ножем.
Сир натерти на тертці або порізати невеликими кубиками за бажанням.
Взяти зручну ємність і відправити в неї нарізані інгредієнти. Додати майонез, сіль і перець на свій смак.
Гарненько все перемішати і подати на стіл.
Такий салат можна прикрасити на свій смак, наприклад, маслинами, маринованими печерицями, пір'ям кропу або петрушки. Кріп також можна додати в майонез.
Раніше ми писали також, як приготувати салат "Робін-Бобін", який називають братом Олів'є.
Також експерти розповіли, як довго можна зберігати новорічні страви.