Смачні рибні палички або рибні нагетси можна приготувати вдома самостійно. Цю страву люблять діти й вона прекрасно урізноманітнює меню.
Як приготувати такі палички в домашніх умовах – читайте нижче.
Інгредієнти для рибних паличок дуже прості й приготувати їх можна вдома. Вони будуть навіть смачніше магазинних. Як доповнення можна зробити соус на свій смак – сметанно-часниковий або ягідний з йогуртом.
Хліб потрібно замочити в молоці та віджати. Філе помити, обсушити та нарізати шматочками або смужками.
Філе і хліб пропустіть через подрібнювач (найкраще через м'ясорубку). Додайте яйце, дрібно нарізану зелень, вершкове масло, сіль, перець і спеції.
Все добре вимішайте і поставте на 10-15 хвилин в холодильник.
Потім мокрими руками сформуйте рибні палички або нагетси. Запаніруйте в сухарях і знову поставте в холодильник на 10 хвилин.
Розігрійте сковороду і рослинну олію. Обсмажуйте палички з двох сторін до золотистого кольору.
Викладайте готові палички на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Перекладіть палички на блюдо і подавайте до столу.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, як приготувати найпростіші млинці – без молока.
Всі оперативні та тільки перевірені новини без російської пропаганди та фейків - в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!
Перемога буде за нами! Слава Україні!