Багато жінок не люблять довго стояти біля кухонної плити та готувати. Щобільше, мало хто вміє правильно готувати гречку, адже у когось вона може підгоріти або ж перетворитись на кашу. Тому експерт поділився дієвим рецептом, як приготувати розсипчасту й ароматну гречку.
Зокрема, на всі необхідні процеси ви витратите 2 хвилини, повідомили на сторінці "nf_ppsbornik" в Instagram.
Зазначається, що після усіх процесів приготування страва далі готується самостійно. Згодом її можна їсти як окремий гарнір, або ж використовувати в інших стравах.
Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку гречку потрібно промити під проточною водою. Далі її необхідно покласти в посудину і залити окропом на 1-2 см вище крупи. Потім її потрібно накрити кришкою та залишити на 1,5 години.
Окрім того, якщо залишається зайва вода, то її можна процідити через сито.
Рецепт смачної та розсипчастої гречки (freepik)
Раніше ми повідомляли, як зберегти в борщі насичений червоний колір буряка.
Також ми писали, що експерт розповіла, як оригінально приготувати рибу, щоб сподобалось навіть дітям.