Біскотті - це італійське печиво, яке є дуже поживним. Його легко готувати, воно добре зберігається і підійде для передачі військовим, а також для дітей в школу.
Рецептом в Instagram поділилася кулінар Ліза Глинська.
З'єднайте борошно, розпушувач, сіль, цедру лимона і ваніль. Перемішайте. Збийте яйця з цукром, змішайте з сухими інгредієнтами. Додайте обсмажені горіхи і журавлину. Вимішайте лопаткою.
Поділіть тісто на 4 частини. Підпилюючи борошном, сформуйте ковбаски і трохи притисніть зверху, щоб вони стали плоскими.
З'єднайте жовток з водою і промажте тісто. Надішліть в духовку, розігріту до 160 градусів на 15 хвилин. Біскотті не потрібно випікати до готовності.
Наріжте біскотті ножем для хліба слайсами товщиною 1-1,5 см та розкладіть на решітці і знову відправте в духовку – досушіть біскотті при температурі 140 градусів ще 15-20 хвилин.
Дайте печиву охолонути і все готово! Зберігати випічку можна протягом декількох тижнів в ємності з щільною кришкою.
Читайте також, рецепт смачного печива Брауні від відомого кулінара.
Також ми писали про рецепті кавунового мармеладу від турецьких кулінарів.