Кулінар Сергій Поканевич розповів, як швидко і легко можна приготувати мармурове м'ясо зі шматка свинячої шиї. Цей рулет може стати відмінною заміною ковбаси та підійде для будь-якого святкового столу.
Свій рецепт кулінар розмістив в Instagram.
Експерт розповів, що підготовка до приготування м'яса займає не більше п'яти хвилин. І сам рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть новачок на кухні.
Шматок свинячої шиї потрібно розрізати ножем так, щоб вийшов один тонкий і широкий шар. Потім м'ясо потрібно трохи посолити та поперчити.
Далі потрібно взяти звичайну гірчицю і розподілити її по всій поверхні м'яса. Інші спеції - до свого смаку. Можна додати коріандр, суху зелень або будь-які інші, які вам подобаються.
Потім по м'ясу потрібно розподілити очищений часник. Можна цілими зубчиками, а можна їх дрібно нарубати. Часник і гірчицю потрібно трохи втерти в м'ясо.
Потім м'ясо скручуємо рулетом і закріплюємо нитками. Після - опускаємо в каструлю, заливаємо водою. У воду додаємо сіль і лавровий лист.
Після того як вода закипить, зменшуємо газ і даємо повариться 40 хвилин. М'ясо потрібно остудити та зняти нитки.
І вас вийде шикарне мармурове м'ясо у вигляді рулету.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, за якими рецептами готувати млинці, щоб вони точно вийшли.
А також розповідали про те, як приготувати гуляш по швидкому рецепту 1956 року.