ua en ru

Рецепт мармурового рулету зі свинини: готується неймовірно легко і швидко

Рецепт мармурового рулету зі свинини: готується неймовірно легко і швидко Фото: Рецепт мармурового рулету зі свинини (freepik.com)

Кулінар Сергій Поканевич розповів, як швидко і легко можна приготувати мармурове м'ясо зі шматка свинячої шиї. Цей рулет може стати відмінною заміною ковбаси та підійде для будь-якого святкового столу.

Свій рецепт кулінар розмістив в Instagram.

Інгредієнт:

  • Свиняча шия – 1 кг
  • Часник - 1 головка
  • Гірчиця - 2 ч. ложки
  • Сіль, перець, коріандр, інші спеції – на смак.
  • Вода для варіння

Спосіб приготування:

Експерт розповів, що підготовка до приготування м'яса займає не більше п'яти хвилин. І сам рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть новачок на кухні.

Шматок свинячої шиї потрібно розрізати ножем так, щоб вийшов один тонкий і широкий шар. Потім м'ясо потрібно трохи посолити та поперчити.

Далі потрібно взяти звичайну гірчицю і розподілити її по всій поверхні м'яса. Інші спеції - до свого смаку. Можна додати коріандр, суху зелень або будь-які інші, які вам подобаються.

Потім по м'ясу потрібно розподілити очищений часник. Можна цілими зубчиками, а можна їх дрібно нарубати. Часник і гірчицю потрібно трохи втерти в м'ясо.

Потім м'ясо скручуємо рулетом і закріплюємо нитками. Після - опускаємо в каструлю, заливаємо водою. У воду додаємо сіль і лавровий лист.

Після того як вода закипить, зменшуємо газ і даємо повариться 40 хвилин. М'ясо потрібно остудити та зняти нитки.

І вас вийде шикарне мармурове м'ясо у вигляді рулету.