Багато хто любить мариновані овочі, в особистості грибочки, такі як шампіньйони, гливи. Зараз це найсмачніша закуска, яка готується швидко і просто, а коштує зовсім недорого.
Рецептом маринованих грибів поділилася відомий кулінар Ліза Глинська.
Миємо гриби, варимо їх у підсоленій воді приблизно10 хвилин.
Робимо маринад: змішуємо олію, соус, сіль, цукор, перець, лавровий лист, часник та зелень. Перемішуємо.
Зливаємо воду з грибів. Гриби додаємо до маринаду. Перемішуємо.
Накриваємо гриби харчовою плівкою. 10-12 годин в холодильнику і можна їсти.
Ліза Глинська показала, як приготувати мариновані гриби (фото: instagram.com/lizaglinskaya)
Нагадаємо, перед цим ми розповідали, які помилки при засолюванні огірків можуть зіпсувати закуску.
А також публікували кращі рецепти солінь від Лізи Глинської - читайте, як приготувати смачні мариновані кабачки, огірки і баклажани.