Хліб належить до продуктів з коротким терміном придатності й швидко пліснявій чи черствіє, стаючи непридатним до вживання. Але є простий трюк, який дозволить зберегти виріб свіжим і смачним довше.
Як це зробити - читайте нижче в нашому матеріалі Styler нижче.
Як пише Daily Express, завдяки простому способу життя хліба можна подовжити на два-три тижні.
Для цього нам знадобиться свіжа селера, а саме її стебла. Дві "палички" овоча слід додати в пакет з хлібом, щоб подовжити термін його зберігання. Аби хліб зберігався максимально довго, його (разом із селерою в пакеті) варто помістити в холодильник. Тоді йому точно нічого не страшно.
Хоча це може здатися дивним способом, спосіб дійсно працює. Річ у тім, що хліб вбирає вологу з селери, залишаючись м'яким.
у Держспоживслужби кажуть, що для підтримки високої якості хлібобулочних виробів протягом декількох днів, важливо пам’ятати про таке:
Раніше ми писали, що пельмені ніколи не розваляться, якщо додати всього один компонент.
Також повідомлялося, що станеться з організмом, якщо часто їсти курячі яйця.