Освіжаючий та дуже смачний традиційний український квас неодмінно стане одним з ваших найкращих витворів. Лише натуральні компоненти та короткий час приготування роблять його ще більш привабливим.
Як приготувати традиційний український квас в себе вдома, розповідають на своєму YouTube-каналі "Наші бесаги - їжа та рецепти".
Тож для приготування 5 літрів традиційного домашнього квасу нам знадобиться:
Домашній квас у склянці (кадр з відео YouTube/НАШІ БЕСАГИ - їжа та рецепти)
Приготування узвару (кадр з відео YouTube/НАШІ БЕСАГИ - їжа та рецепти)
Важлива примітка! Для того, щоб дріжджі виконали свою роль та почали взаємодію з цукром, температура узвару має бути 25-35 градусів, таким чином почнеться виділятися вуглекислий газ і наш узвар стане квасом.
Коли квас буде готовий, нам залишиться лише розлити його по пляшках та покласти в холодильник.
Квас виходить дуже смачний, навряд ви пожалкуєте за витраченим часом. Смачного!
Раніше ми писали про швидкий і смачний рецепт домашнього хумуса.
Також читайте, як зробити смачний тірамісу за 20 хвилин без використання сирих яєць.