Під час новорічних свят зі збільшенням їжі у будинку також зростає кількість харчових відходів. Досить часто ми не можемо все з'їсти відразу, а потім продукти псуються, і ми їх викидаємо.
Ознайомтеся з порадами видання The Sun, які допоможуть викидати набагато менше їжі.
У свята кидайте будь-які залишки, такі як цибуля, морква, стебла грибів, зубчики часнику, стебла трав і селера, в пакет для заморозки. Ці інгредієнти, які залишились, перетворяться на чудовий бульйон, а не будуть викинуті в сміття.
За даними експертів, близько 20% всіх харчових відходів пов'язані з термінами придатності.
Нагадаємо, нутриціолог розповіла, де брати залізо тим, хто не їсть м'ясо.
Ми також писали про те, як швидко і легко почистити гранат без бризок.