Названо правильні пропорції хліба та цибулі для соковитих котлет: запам'ятайте їх!
Домогтися ідеального смаку котлет не завжди буває просто. Тут дуже важливими є дотримуватися правильних пропорції фаршу, хліба та цибулі.
Як насмажити найсмачніших котлет - читайте нижче в нашому матеріалі Styler.
Як розповідають експерти, аби насмажити вдосталь котлет для родини, буде достатньо 500 грамів фаршу.
На таку кількість нам знадобиться 200 грамів хліба і 90-100 грамів цибулі. Саме це й буде нашою "формулою котлет".
Хліб варто брати не свіжий, а черствий або навіть підсохлий
Вимочіть його попередньо в молоці або воді, і змішайте з м'ясною основою на ваш смак: свинина, курка, асорті тощо.
За рахунок цього компоненту в складі фаршу, котлети виходять ніжними, пишними і смачними. Однак не переборщіть з хлібом, інакше котлети вийдуть прісними.
Цибуля зробить фарш соковитим
Додайте в котлети 90-100 грамів цибулі, аби вони вийшли соковитими. Більше не треба, інакше смак буде занадто "цибулевим".
Додайте сіль, перець, гарненько відбийте і обсмажте з обох боків. Наші ідеальні котлети готові!
Раніше ми писали, що шеф-кухар назвав помилки при готуванні курки, які безнадійно зіпсують її смак.
Також повідомлялося, які помилки зіпсують домашню піцу навіть з найкращих інгредієнтів.