Американська дієтологиня Емі Гудсон розповіла про напій, який може утворювати небезпечні для здоров'я вісцеральні жири на животі.
Про це повідомляє Eat This, Not Thart!
За словами фахівця, вісцеральний жир – це жир, який огортає внутрішні органи людини. Зокрема, велика кількість цього жиру збільшує ризик розвитку інсулінорезистентності та, як наслідок, цукрового діабету другого типу. Також можуть виникнути серцево-судинні захворювання та запальні процеси.
Тому експерт закликала зменшувати відсоток вісцерального жиру в організмі. Для цього потрібно виконувати аеробні вправи та зменшити рівень хронічного стресу.
Окрім того, насамперед потрібно забути про солодкі газовані напої. Все тому, що в них міститься багато цукру, калорій та немає жодних корисних поживних речовин.
Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтологині, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.
Якщо пити дві склянки солодкого і шипучого щодня, то ризик діабету зростає на 26%. Ризик подагри зростає на 80%, якщо щодня освіжатися "ситром".
Раніше ми повідомляли, що нутриціолог назвала п'ять простих продуктів для імунітету.
Також ми писали, чим відрізняється шаманське від просекко і від чого не болітиме голова.