Mcdonald's оновив рецепт приготування бургерів: що змінилося
В компанії McDonald's оголосили про зміну процесу приготування бургерів і з грудня рецепт улюбленої страви у всьому світі стане іншим.
Як повідомили в пресслужбі компанії швидкого харчування, зміниться технологія випічки булочок для бургерів, котлети будуть готувати за новим рецептом і додадуть соус. Про це повідомляє видання Forbes.
Булочки тепер стануть м'якше і темніше і пекти їх почнуть за трьома різними рецептами. В складі не буде ніяких підсилювачів смаку і тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обжарювання і смаку.
Крім того, з грудня поміняються й інші процеси в приготуванні бургерів:
- Розмір булочки адаптують під розмір котлети
- Яловичі котлети будуть смажити на грилі та невеликими партіями. Цибулю будуть додавати до них відразу на етапі обсмажування.
- Сир чедер тепер кластимуть в бургер при певній температурі, щоб він ідеально розплавився на гарячій котлеті.
- У "Бігмаку" тепер стане більше фірмового соусу, щоб він міг рівномірно розподілитися по всій булочці.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що лікар назвала "корисні" продукти, які призводять до тяжких хвороб.
А також розповідали про те, що в Україні з'явився онлайн-ресторан зі стравами часів Голодомору і стало відомо, що їли українці.