Курячі крильця "Баффало" вперше приготували в США в 1964 році в барі Anchor, в місті Баффало. Рецепт оригінального соусу з кайенским соусом придумали випадково. А потім обсмажити в ньому крильця. Відтоді цей рецепт приготування курячих крилець став найпопулярнішим у світі.
Як приготувати курячі крильця "Баффало", розповіли у виданні foodandmood.
Крильця добре промиваємо, при необхідності видаляємо шкірку. Кожне крильце розрізаємо по суглобу на дві частини.
Змішуємо борошно, паприку, кайенский перець і сіль
У цій паніровці потрібно обваляти крила і викласти на деко, застелене пекарським папером і скроплений рослинною олією.
Готувати крильця потрібно при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
У сотейнику змішайте томатну пасту, гострий соус і вершкове масло. Додайте перець і часник. Соус поставте на середній вогонь і постійно помішуйте, поки масло неї розтане.
Дістаньте крильця з духовки та змастіть соусом. Поставте ще на 5-10 хвилин в духовку.
Подавайте крильця гарячими з овочами та соусами.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кулінар дав простий рецепт піци з хліба.
А також розповідали про те, що кращі шеф-кухарі світу пояснили, як приготувати ідеальний рис.