ua en ru

Легендарні крильця" Баффало": розкрито унікальний рецепт 1964 року

Легендарні крильця" Баффало": розкрито унікальний рецепт 1964 року Фото: розкритий унікальний рецепт крилець Баффало (pixabay.com)

Курячі крильця "Баффало" вперше приготували в США в 1964 році в барі Anchor, в місті Баффало. Рецепт оригінального соусу з кайенским соусом придумали випадково. А потім обсмажити в ньому крильця. Відтоді цей рецепт приготування курячих крилець став найпопулярнішим у світі.

Як приготувати курячі крильця "Баффало", розповіли у виданні foodandmood.

Інгредієнти

  • Курячі крильця 10 шт.
  • Вершкове масло 70 г
  • Томатна паста 50 г
  • Гострий соус Табаско 2 ст. ложки
  • Борошно 2 ст. ложки
  • Кайенский перець 1 ч. ложка
  • Паприка 1 ч. ложка
  • Сіль 1 ч. ложка
  • Чорний мелений перець ½ ч. ложки
  • Часниковий порошок ½ ч. ложки
  • Рослинна олія

Спосіб приготування

Крильця добре промиваємо, при необхідності видаляємо шкірку. Кожне крильце розрізаємо по суглобу на дві частини.

Змішуємо борошно, паприку, кайенский перець і сіль

У цій паніровці потрібно обваляти крила і викласти на деко, застелене пекарським папером і скроплений рослинною олією.

Готувати крильця потрібно при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

У сотейнику змішайте томатну пасту, гострий соус і вершкове масло. Додайте перець і часник. Соус поставте на середній вогонь і постійно помішуйте, поки масло неї розтане.

Дістаньте крильця з духовки та змастіть соусом. Поставте ще на 5-10 хвилин в духовку.

Подавайте крильця гарячими з овочами та соусами.