Євген Клопотенко поділився рецептом ідеальної запіканки з кабачків, в яку він додав сир і томатний сік. Ресторатор запевняє - страва готується всього за 25 хвилин, а її смак точно не залишить нікого байдужим.
Про це кулінар розповів на своєму особистому сайті.
Фото: запіканка з кабачків за рецептом Євгена Клопотенка (klopotenko.com)
Візьміть 2 середніх кабачка, розріжте уздовж. Шматки повинні вийти товщиною приблизно 2-3 мм.
Потім візьміть 100 г твердого сиру і натріть на крупній тертці.
Ємність, в якій будете готувати запіканку з кабачків з томатним соком, змастіть 20 г вершкового масла.
Тепер викладайте на дно ємності шар з кабачків. Кожен шар кабачків трохи соліть.
Посипайте натертим сиром, потім знову шар кабачків. Чергуйте шари.
Зверху залийте майбутню запіканку 200 мл томатного соку і посипте сиром. Відправте запікатися в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Раніше Євген Клопотенко також дав рецепт смачного тертого пирога, додавши секретний інгредієнт.
Крім того ми писали, як приготувати смачну лазанью з куркою.