ua en ru

Клопотенко поділився секретом ідеальної молодої картоплі: смак зведе вас з розуму!

Клопотенко поділився секретом ідеальної молодої картоплі: смак зведе вас з розуму! Фото: Євген Клопотенко (instagram.com/klopotenko)

Ресторатор Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальну молоду картоплю, смак якої здатний звести з розуму. Кулінар приготував спеціальний соус на основі бульйону, в якому варилася картопля.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

"Зафігачив молоду картоплю, сам на себе накричав, бо навіщо ото в гаряче лізти, з’їв, облизав пальці. Повторив. Ну а що поробиш, коли воно таке смачне, що божеволієш?" - захоплюється переможець МастерШеф.

Щоб приготувати молоду картоплю за рецептом Клопотенка, потрібно:

  • Відваріть молоду картоплю з лавровим листом і сіллю.
  • Всю зайву воду злийте, залишивши десь 100 мл.
  • До води, що залишилася, додайте трохи міцної гірчиці і вершки 30% (пропорції потрібно регулювати на свій смак).
  • Доведіть соус до кипіння і киньте туди зварену картоплю.
  • Зачекайте, поки соус загусне і щільно вкриє картоплю.
  • Вимкніть і посипте петрушкою. Страва - готова!