В Україні зараз сезон гарбуза. Спробуйте приготувати з цього овоча оладки за рецептом відомого кухаря Євгена Клопотенка.
Його відомий гурман і кухар опублікував у своєму Telegram-каналі.
"Візьміть цей рецепт оладок на сніданок. У складі тіста використовуємо гарбуз. Він круто вписується за текстурою і за смаком. А опціонально можна полити оладки медом, так вони стануть ще смачніше. Цьом", - описав рецепт Євген.
Перемішайте всі інгредієнти в ємності і дайте їм трохи постояти. Потім смажте на сковорідці на соняшниковій олії до рум'яної скоринки. Подавайте з медом! Приємного апетиту!
Як ми раніше писали, Клопотенко дав рецепт крем-супу з гарбуза з базиліком.