Євген Клопотенко пропонує вам приготувати запечену в листі кукурудзу з додаванням салямі і пармезану.
Рецепт кукурудзи в листях опублікований на сайті Євгена Клопотенка.
"Тому запікати будемо зі слайсами салямі та в листі. Все досить просто - потрібно очистити качан від рилець, залишивши листя. Змастити вершковим маслом, обкласти салямі й загорнути в листя. Запекти та посипати пармезаном. Ви просто зобов'язані це спробувати! В кінці літа кукурудза найсмачніша і солодка, тому ловіть момент і наїдайтеся до наступного року!"- описав рецепт відомий кухар.
Підготуйте всі інгредієнти для приготування кукурудзи, запеченої в листі з салямі. Увімкніть розігріватися духовку до 180 градусів. Потім відріжте основу двох качанів кукурудзи, розкрийте їх і очистіть від рилець. Листя не відокремлюйте повністю. Натріть зернятка обох качанів кукурудзи 50 г вершкового масла, по 25 г кожен. Масло додасть більш ніжний смак.
Обкладіть кукурудзу тонкими слайсами салямі, це додасть страві аромат м'яса.
Загорніть качани листям кукурудзи, які ви відвернули на початку приготування. Викладіть кукурудзу в форму і запікайте в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин. Готову кукурудзу посипте 2 ст. л. тертого пармезану.
Нагадаємо, що Клопотенко дав рецепт приголомшливого пирога зі сливами.