Особливо популярна тушкована капуста у холодну пору. Зокрема, ідеальний смак утвориться, коли міксується і квашена, і свіжа капуста. Тоді страва стане насиченою і пряною, з легкою кислинкою.
Про особливості готування тушкованої капусти розповіла кухар "cook_julija_simonchuk" на сторінці в Instagram.
Зокрема, для приготування особливої та насиченої тушкованої капусти знадобиться:
Спосіб приготування:
Окрім того, тушкована капуста смачна, коли вона жирна, тому потрібно вибирати правильне м'ясо, або додати смальцю.
Раніше ми повідомляли, що лікар розповіла, чи шкідливо їсти капусту при захворюваннях щитовидної залози.
Також ми писали, що Клопотенко поділився рецептом цвітної капусти в духовці.