Французькі пекарі, як ніхто інший, знаються на приготуванні і збереженні свіжості хліба.
Про це пише SantePlus.
Віддайте перевагу сумці з натуральних матеріалів, таких як льон або бавовна, а не з синтетичних матеріалів.
Ці матеріали дозволяють краще регулювати вологість хліба і останній максимально довго зберігає свою м'якість. Для оптимального зберігання ви можете помістити тканинний пакет у чисту та прохолодну хлібницю.
Зберігайте хліб у герметичній коробці з яблуком
Помістіть буханець в герметичну коробку разом із шматочком яблука, розрізаним навпіл. Також можна додати стебло селери, картоплю або шматочок цукру. Такий трюк дозволить хлібу залишатися свіжим на довший термін.
Загорніть хліб в рушник
Помістіть хліб у кухонний рушник або щільну тканину та зберігайте його в місці з кімнатною температурою.
Щоб ваш хліб залишався свіжим дуже довго, виберіть відповідний хліб. Білий і сільський хліб зберігається гірше, ніж, наприклад, виготовлений з житнього або грубого борошна.
Читайте також, як приготувати канадський хліб на воді за рецептом української кулінарки.
Крім того ми писали про 100-річний рецепт домашнього хліба, після якого ви забудете про магазинний.