З дитинства усі пам'ятають смак популярного шоколадного морозива "Каштан". Приготувати його в домашніх умовах можна дуже легко та швидко. В результаті воно матиме ніжну текстуру, яка не матиме кристаликів льоду.
Рецептом поділилась фудблогер Галина Дума в Instagram.
Для приготування морозива "Каштан" необхідні такі інгредієнти:
Легкий спосіб приготування:
Спочатку потрібно у теплому молоці розчинити шоколад та залишити його охолонути.
Після цього потрібно збити яйця з цукром та какао до стану пишної маси. Далі з`єднати дві маси, поставити на вогонь та довести до загустіння.
Масу потрібно повністю охолодити. Вершки необхідно добре збити та поступово налити до них шоколадну масу. Коли маси об`єднаються, можна розкладати у формочки.
В кінці морозиво потрібно заморозити.
Смачний рецепт морозива "Каштан" (скрін з відео)
Раніше Комаровський розповідав, кому не можна їсти морозиво.
Також ми писали, як обрати якісне морозиво.