Вівсяне печиво - це поживні і корисні ласощі. Воно сподобається всім домашнім. Спробуйте його приготувати вдома і порадувати рідних.
Рецепт розрахований на 24 печива, розповіла український кулінар Єлизавета Глинська.
Збийте вінчиком м'яке вершкове масло. Додайте цукор і яйця, перемішайте.
Додайте сухі інгредієнти: борошно, вівсяні пластівці, сіль, ванільний цукор, розпушувач. Перемішайте.
Накрийте тісто плівкою і приберіть в холодильник на 1 годину. Зробіть кульки діаметром 4 см, трохи приплюснув їх.
Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці (з конвекцією) – 15-18 хвилин. Смачного!
Раніше кулінар також розповіла, як за лічені хвилини приготувати найпростіший пиріг.
Також читайте рецепт Наполеона без випічки всього за 20 хвилин.