Млинці - це відмінне рішення на сніданок, а якщо вони ще й з гарбузом - то це максимальна користь. Пропонуємо вам рецепт приготування цієї прекрасної страви.
Він опублікований на сторінці Їмо вдома в Facebook.
Сирий гарбуз натерти на дрібній тертці. Збити молоко і яйце з дрібкою солі до піни. Додаємо сир, гарбуз, борошно, розпушувач, ванілін і цукор. Додаємо рослинну олію. Ретельно розмішуємо. Випікаємо на сухій сковороді із закритою кришкою. Потужність плити середня. Млинець зверху теж повинен схопитися. Перевертаємо і допікаємо без кришки до рум'яності. Подаємо зі згущеним молоком.
Смачного!
Читайте також, українська страва увійшла до рейтингу найкращих у світі.