Готуємо пишні бананові панкейки: інгредієнти є на кожній кухні
Порадуйте себе або свою сім'ю пишними і смачними панкейками з бананом на сніданок. Тим більше готувати їх дуже просто, а інгредієнти знайдуться на кожній кухні.
Рецепт опублікований на сторінці Їмо вдома в Facebook.
Інгредієнт
- яйця курячі - 2 шт.
- борошно 1 сорт - 150 г
- рисове борошно -70 г
- рослинна олія - 1 ст. л.
- цукор - 100 г
- банани - 2 шт.
- розпушувач - 1 ч. л.
- сіль - 1 щіпка
- молоко - 130 мл
Покроковий рецепт приготування
З'єднайте в ємності молоко, цукор, рослинне масло, сіль і яйця. Перемішайте вінчиком, щоб інгредієнти поєдналися. Можна з'єднати в блендері. З'єднайте два види борошна і розпушувач. Перемішайте.
Розімніть виделкою банан до стану пюре (або за допомогою блендера). З'єднайте суміш молока, яєць, цукру, солі, рослинного масла з банановим пюре. Перемішайте до однорідності. До отриманої суміші додайте два види борошна і розпушувач. Перемішайте. Тісто готове. Випікайте на сухій сковороді на слабкому вогні. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, перевертаємо на іншу сторону панкейки.
З даної кількості тіста виходить 14 панкейків діаметром 10 см. Вони виходять дуже смачні і пористі. Смачного вам!Панкейки з бананом (фото: facebook.com/Edimdoma)
Читайте також, як приготувати імбирне печиво будинку.