Готуємо пиріг з мандаринами: мінімум інгредієнтів і максимум смаку!
Пиріг з мандаринами - прекрасне рішення для того, щоб скрасити зимові вечори вдома. Спробуйте і ви приготувати, тим більше цей бісквіт робиться дуже просто. Головне правило - добре збити яйця і потім поступово ввести борошно.
Рецепт випічки Instagram учасник МастерШеф Микола Люлько.
Інгредієнти
Для тіста:
Яйця 220 грамів
Цукор 140 грамів
Борошно 120 грамів
Ванільний цукор 10 грамів
Для начинки:
7 мандарин великого розміру
Покроковий рецепт приготування
Підготуйте форму і пергамент, щоб постелити в неї. Почистіть мандарини і розріжте їх навпіл. Якщо є кісточки - видаліть їх. Мандарини викладіть на пергамент.
Далі приготуйте тісто. Збийте міксером або в комбайні добре яйця, додайте цукор і поступово борошно. Потім залийте тестом мандарини. Поставте форму з тістом в духовку на 180 градусів. Час випікання приблизно 40 хвилин, але залежить від вашої духовки.
Перевіряйте готовність пирога паличкою. Коли пиріг буде готовий переверніть його мандаринами вгору. Смачного!
Читайте також, як приготувати дивовижний шоколадний десерт будинку.