Готуємо печиво Брауні з журавлиною: "так смачно, що потрібно ховати від себе"
Брауні - це десерт і печиво, які відомі багатьом. Цього разу ми пропонуємо вам приготувати такі ласощі з журавлиною або родзинками. Спробуйте, це дуже смачно!
Рецептом поділилася фуд-блогер Олена Мироненко.
"Печиво брауні з журавлиною.Це так смачно, що треба ховати від себе. Журавлину можна замінити на родзинки. А білий шоколад на темний. Я люблю випічку з білим за ніжність і ненав'язливість смаку", - описала рецепт Мироненко.
Інгредієнт
- 400 г будь-якого білого шоколаду (магазинний і пористий підійде)
- 50 г вершкового масла
- 3 яйця
- 100 г цукру
- 130 г пшеничного борошна
- 125 г журавлини в'яленої або родзинок
На водяній бані або в мікрохвильовці імпульсами по 30 секунд розтопіть 200 г шоколаду з 50 г масла. Введіть решту шоколаду і добре розмішайте. У мисці до піни збийте віночком яйця і цукор. Додайте шоколад, борошно і журавлину. Змішайте і викладіть по півтори ст.л тіста на пергамент. Далеко один від одного. На деко поміщається 4 шт.
Випікайте при 180 градусах 10-12 хвилин. Печиво в серединці має бути м'яке. Дайте охолонути й зніміть з пергаменту. Смачного!
Печиво з журавлиною від Олени Мироненко (фото: facebook.com/mironenko.academy)
Читайте також - рецепт сирних млинчиків з гарбузом.