Готуємо масло з авокадо: цей простий рецепт сподобається усім
Як приготувати масло з авокадо (колаж РБК-Україна)
Авокадо чудово поєднується з усіма продуктами. Зокрема, його можна додати до салатів, каш або ж навіть десертів. До того ж з авокадо можна зробити домашнє масло, яке в результаті вийде ніжним та особливим на смак.
Рецептом масла з авокадо поділився кухар Василь Мішлен на своїй сторінці в Instagram.
Так, для приготування знадобляться наступні інгредієнти:
- авокадо - 2 шт;
- вершкове масло 82% - 180 г;
- сіль - 1 ч. л;
- чорний перець - 1 ч. л;
- сушений часник - 1 ч. л;
- сушений кріп - 1 ч. л;
- сік 1\2 лайма чи лимона.
Спосіб приготування:
Спочатку авокадо потрібно очистити від шкірки та серцевини.
Далі масло вершкове поріжте кубиками. Авокадо, масло, спеції та сік лайма чи лимона збийте блендером до однорідності.
Потім отриману масу поставте у холодильник на 2 години.
Раніше ми повідомляли, чому авокадо може бути небезпечним для здоров'я.
Також ми писали, що вчені назвали несподівану властивість авокадо.