Ліниві вареники з вишнею чи черешнею - дуже смачна страва, яка відмінно підійде для літнього сніданку. При цьому можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди без кісточок.
Рецептом поділилася фуд-блогер Anny Cooking на своїй сторінці в Instagram.
Начинка: заморожені або свіжі вишня/малина/чорниця
Соус: йогурт/сметана + згущонка
+ борошно для посипки поверхні
До сиру додаємо яйце, цукор і сіль - збиваємо блендером.
Додаємо борошно і замішуємо липке тісто.
Поверхню добре присипаємо борошном, викладаємо тісто, катаємо ковбаску.
Нарізаємо на 18-20 частинок, і як на відео вкладаємо всередину вареників начинку.
Варимо в киплячій підсоленій воді - 4-5 хв після того, як закинули їх в воду.
По бажанню додаємо до готових вареників сметану, йогурт чи згущене молоко.
Раніше ми писали, як приготувати манники - смачну альтернативу сирникам.
Спробуйте також приготувати пиріг з ревенем і яблуками - просту і дуже ароматну випічку.