Картопля точно знайдеться у кожному будинку, адже цей овоч дуже затребуваний. До того ж однією з найулюбленіших страв українців є картопля по-селянськи. Зокрема, ця страва ідеально підійде для приготування на кожен та на святковий стіл.
Рецептом ідеальної картоплі по-селянськи поділилася фудблогерка Егіна Агаджанян в Instagram.
Так, під час приготування такої страви часто картопля стає м`якою та без хрусткої скоринки. Уникнути такого результату допоможе один простий секрет. Зокрема, картоплю перед запіканням необхідно відварити, але не до готовності.
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Так, спочатку картоплю потрібно помити та порізати на дольки.
Потім відварити у киплячій воді 3-4 хвилин. Після цього відкинути на друшляк і дати охолонути.
Далі змішайте картоплю з улюбленими приправами, заправити олією та перемішайте. Після цього посипте сухарями.
Викладіть на деко та запікайте за температури 200 градусів 25-30 хвилин.
Тим часом приготуйте соус. Змішайте сметану, натертий пармезан, подрібнений кріп та вичавіть часник.
Раніше ми повідомляли, як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковорідки.
Також ми писали, чому не можна їсти пюре з котлетою.