Кабачкові нагетси в духовці виходять дуже соковитими і м'якими всередині, з чудовою хрусткою скоринкою зовні. При цьому готуються вони без краплі олії.
Рецептом закуски поділилася фуд-блогер Anny Cooking.
Кабачкові нагетси - час приготування 50 хвилин
Кабачки нарізаємо як на відео. Додаємо сіль і залишаємо на 15 хвилин.
Змішуємо сухарі, натертий на дрібній тертці сир, паприку і часник.
Збовтуємо яйця.
Кабачок паніруємо в борошні, яйці і суміші сухарів з смром. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
Випікаємо при 210 градусах 25 хвилин.
Для соусу змішуємо сметану, кріп і натертий часник, якщо треба - трохи солимо.
Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко поділився рецептом народної української страви - куліша.
Також повідомлялося, як зробити пиріг в лаваші з куркою і грибами.