На сніданок діти обожнюють їсти млинці з арахісовою пастою. А домашній такий продукт стане чудовим замінником магазинного продукти.
Про це пише 5-Minute Crafts.
Для приготування домашньої арахісової пасти потрібні такі інгредієнти:
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно випікати арахіс за температури 210 градусів, приблизно 10 хвилин. Далі покласти його у кухонний комбайн і подрібнити. Відкладіть кілька ложок меленого арахісу.
Як приготувати арахісову пасту (5minutecrafts)
Продовжуйте подрібнювати ще кілька хвилин, поки арахіс не стане схожим за консистенцією до тіста. До арахісу додайте сіль і сушені фініки.
Після цього змішайте всі інгредієнти та додайте мелений арахіс, який ви відклали раніше. Якщо ви хочете отримати більш рідку консистенцію, то перемішайте ще кілька хвилин.
Арахісову пасту потрібно зберігати в скляній банці з герметичною кришкою та в холодильнику. Спожити її потрібно впродовж кількох тижнів.
Раніше ми повідомляли, як приготувати цукровий пиріг за особливою технологією.
Також ми писали, як приготувати смачні трубочки зі згущеним молоком.