Яйця скрембл (або бовтанка) - дуже популярна страва, з якої багато хто починає свій день. Приготувати її не складе вам труднощів, якщо дотримуватися основних правил.
Рецептом скрембла поділилися кулінари, пише Express.
Розбийте два яйця в миску або глибоку тарілку, збийте виделкою. Додайте сіль. Сковорідку поставте на плиту і додайте туди трохи вершкового масла, почекавши поки воно розтане.
Вилийте яєчну суміш на сковороду. Потім лопаткою помішуйте яйця на сковороді.
Посипте перцем, а потім перекладіть на тарілку. Також можна додати до страви зелень.
Цей рецепт відрізняється від відомих тим, що яйця перемішуються ще до приготування на сковорідці, а не безпосередньо на ній. Саме так готують яйця у ресторанах.
Яєчня-бовтанка (скрембл) - це страва, яку традиційно готують із збитих яєць, потім смажать, зазвичай з олією та сіллю. Найпростіший рецепт і основа – це яйця. Однак із роками було внесено доповнення.
Читайте також, як приготувати справжніукраїнські гречаники з фаршем та особливим інгредієнтом.
Також читайте, як приготувати токан із картоплею за старовинним бойківським рецептом.