Відкушуючи теплий вишневий пиріг в ресторані швидкого харчування МакДональдс, багато хто задається питанням, як можна помістити джем під хрустке тісто так, щоб він не витікав.
Нещодавно на просторах YouTube з'явився такий рецепт і розкритий секрет попадання варення всередину.
Вона полягає в тому, щоб попередньо заморозити начинку для пиріжків, тобто джем або варення. Викладаємо його в пакет, формуємо з джему "ковбаску" і прибираємо її в морозильну камеру. Якщо взяти вишневий джем, можна точнісінько повторити пиріжки з МакДональдса.
Поки начинка твердне, підготуємо заварне тісто для пиріжків. У борошно вливаємо окріп, перемішуємо, додаємо сіль і будь-яку олію, перемішуємо.
Коли тісто охолоне до терпимої для рук температури, замішуємо його. У вас повинно вийти еластичне, але при цьому ніжне тісто, яке не липне до рук. Скачуємо його в кулю і накриваємо плівкою до початку ліплення.
Коли начинка досить замерзла, наливаємо необхідну кількість олії в глибоку сковороду, щоб вийшов напівфритюр.
Ставимо сковороду на плиту розігріватися, тому що працювати далі потрібно швидко.
Розкачуємо тісто, розрізаємо його на смуги шириною з долоню. Дістаємо з морозилки замерзлу ковбаску з джему, розрізаємо її і викладаємо начинку на смужки тіста.
Верх закриваємо, а потім розрізаємо на окремі пиріжки.
Підготовлені пиріжки відправляємо в сковороду з розігрітою олією, обсмажуємо буквально по кілька секунд на кожній стороні до золотистого кольору.
Наші пиріжки "як в Макдональдс" готові!
Дивіться нижче на відео, покрокове приготування таких пиріжків.
Раніше фудблогер також розповіла, як всього за одну хвилину приготувати смачний сирний соус.
Також ми писали, що буде, якщо в фарш для котлет додати чарку горілки.