Цей український салат називають сильним конкурентом "Олів'є": як приготувати "Буковину"
Український салат "Буковина" - це варіація класичного" Олів'є", але він зовсім не схожий на нього за смаком навіть незважаючи на подібні інгредієнти.
Рецептом поділилася популярний блогер Alina FooDee.
"Салат "Олів'є" нервово курить в сторонці! Салат Буковина - сильний конкурент салату Олів'є!" - запевняє вона.
Блогер рекомендує спробувати приготувати цей салат на свято або просто на обід або вечерю. Можна красиво прикрасити цей салат і подати його на Новий Рік 2022 або на інший святковий стіл!
Скрін відео: Так буде виглядати наша страва
Інгредієнти для салату "Буковина":
- Копчена ковбаса - 200 г
- Картопля відварна - 3 шт. невеликі (близько 200 г)
- Морква відварна - 2 шт. невеликі (150 г)
- Горошок - 150 г
- Цибуля зелена - невеликий пучок
- Перець болгарський - 1 шт. (150 г в очищеному вигляді)
- Майонез - за смаком
Приготування салату дуже просте
Наріжте дрібним кубиком ковбасу, моркву, картоплю, болгарський перець. Дрібно наріжте цибулю.
Додайте горошок і майонез, добре перемішайте.
Дайте салату настоятися в холодильнику і можна їсти!
Раніше ми писали також про типові помилки, які можуть зіпсувати салат "Олів'є" навіть з найдорожчих інгредієнтів.